Private dining Haarlem

Private dining Haarlem

Gezellig Privé Dineren in Haarlem. Ben je in Haarlem en op zoek naar iets speciaals voor een etentje? Dan moet je echt bij Restaurant Brick zijn. Midden in het gezellige Haarlem biedt Brick een superleuke plek voor een privé diner. Perfecte mix van gezelligheid en privacy! 

Brick’s Private Dining: Echt Iets Bijzonders

Bij Brick draait alles om een persoonlijke en exclusieve sfeer. Of je nu een romantisch diner voor twee plant, een familiefeestje hebt of een zakelijke meeting wilt pimpen, Brick heeft een aparte ruimte waar je helemaal je eigen ding kunt doen voor private dining in Haarlem.

Private dining

Groepsdiner? Geen Probleem!

Grote groep? Geen stress, Brick regelt het. Ze zijn helemaal ingericht op grotere groepen en zorgen dat alles van A tot Z geregeld is. Perfect voor als je met de hele groep wilt komen eten zonder gedoe. 

Het kiezen van Brick Haarlem als locatie om uit eten te gaan voor een groepsdiner als lunch of diner met private dining biedt niet alleen toegang tot hoogwaardige culinaire opties, maar ook de mogelijkheid om zakelijke bijeenkomsten te combineren met netwerkmogelijkheden in een professionele en stijlvolle omgeving.

De diversiteit aan keukens en locaties in de stad zorgt ervoor dat er voor elke zakelijke gelegenheid een passende setting is.

De private dining is mogelijk op de eerste verdieping van ons pand maar ook hebben we een heel mooi dakterras wat geschikt kan zijn voor een mooie setting als het lekker weer is. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden hierin.

Walking Dinner in Haarlem

Brick in Haarlem introduceert een unieke culinaire ervaring met hun Walking Dinner, ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en sociale evenementen. Deze innovatieve formule combineert de dynamiek van een netwerkevenement met de verfijning van een gastronomisch diner.

Gasten kunnen genieten van een reeks zorgvuldig samengestelde gerechten, geserveerd in een formaat dat uitnodigt tot interactie en beweging. Gelegen in het hart van Haarlem, biedt Brick een stijlvolle setting die de historische charme van de stad weerspiegelt, terwijl het een moderne eetervaring biedt.

Het Walking Dinner bij Brick is de perfecte keuze voor diegenen die een memorabele avond willen combineren met culinaire ontdekkingen.

Prive diner in Haarlem

Jouw Diner, Jouw Stijl

Bij Brick is elk privé diner maatwerk. Ze luisteren naar wat jij wilt en zorgen dat alles klopt, van het menu tot de wijnkeuze. Elk detail telt om jouw avond onvergetelijk te maken. 

Voor uw trouwlocatie in Haarlem bent u bij Brick ook aan het juiste adres. We verzorgen een borrel, diner of walking dinner na uw trouwerij.

Sfeervol en Stijlvol

Het interieur van Brick is echt een plaatje: stijlvol, warm en uitnodigend. Of je nu komt voor een romantisch avondje of een zakelijke bespreking, de sfeer is altijd relaxed en gezellig. 

Brick staat bekend om zijn topkeuken en exclusieve private dining ervaringen. Het is de perfecte plek voor een privé diner in Haarlem, waar exclusiviteit, comfort en culinaire klasse samenkomen. 

private dining Haarlem

Restaurant Brick: Jouw Plek voor Private Dining in Haarlem

Zoek je een plek in Haarlem voor een onvergetelijk privé diner? Dan is Restaurant Brick jouw spot. Of je nu iets intiems, iets groots of iets actiefs zoekt, Brick heeft het allemaal. Een plek waar kwaliteit, privacy en persoonlijke aandacht de standaard zijn. Kom langs en ervaar het zelf!